Carvalley – exclusief voor consumenten

Een auto kopen met kortingen die oplopen tot 40%, het lijkt onmogelijk voor consumenten. Wij leggen uit hoe dit mogelijk is!

 

Onderdeel van een Internationaal Netwerk

Carvalley is onderdeel van een Europese Vereniging voor Onafhankelijke Dealers (B2B). Dit betreft  één van de grootste im- en export bedrijven binnen Europa op het gebied van auto’s. Op het exclusieve platform worden dagelijks ruim 3.000 auto’s verhandeld. Door zeer groot volume inkoop & valuta voordeel worden extreem hoge kortingen gerealiseerd.

 

Geen glazen paleis

Kosten reduceren staat centraal. Carvalley verkoopt auto’s online waardoor wij geen glazen paleis (showroom) hebben. Door de mooie, luxere en daardoor steeds duurdere showrooms is er namelijk steeds minder ruimte over voor onderhandeling. De Nederlandse dealers hebben de ruimte niet, terwijl de winsten van de fabrikanten op recordhoogte zijn.

Carvalley.nl heeft geen verplichtingen richting de Nederlandse importeur en wordt tevens gestimuleerd door de Europese Commissie!

 

Hoe is het mogelijk

Carvalley profiteert van een exclusief aanbod en scherpe prijzen, mede door ons wereldwijde netwerk binnen de autobranche. Onze partners verkopen niet aan particulieren, Carvalley wél! Het voordeel dat we behalen berekenen wij rechtstreeks aan u door.

Carvalley is LEUK & SIMPEL

 

Waarom Carvalley

Carvalley zou werkelijk niet weten waarom u het niet zou moeten doen. U profiteert van onze unieke beloftes

– Laagste prijsgarantie
– Europese fabrieksgarantie
– Transparante prijsinformatie
– Uit voorraad leverbaar
– 365 dagen per jaar geopend
– Snelle levering
– Top service
– Gemakkelijk te bestellen

Bekijk ons aanbod